Casper Christensen og Mikael Bertelsens ‘All Exclusive’ vender tilbage – premiere med celeber landsholdsgæst

Casper Christensen og Mikael Bertelsens ‘All Exclusive’ vender tilbage – premiere med celeber landsholdsgæst
'All Exclusive'. (Foto: Viaplay)

»Jeg har ikke set noget bedre tv i Danmark, ja i hele Norden, de sidste 10 år«, lød det indledningsvis fra Casper Christensen pressemeddelelsen for interviewformatet ‘All Exclusive’, hvor han med Mikael Bertelsen i sin øresnegl taler med kendte danskere under sydens sol. 

Manifestationen må have virket, for efter en sæson med opsigtsvækkende besøg fra såvel Medina, Helle Thorning Schmidt og Sofie Linde (med hvem han clashede i en kønsdebat), vender formatet nu tilbage til skærmen med runde nummer to.

Den første gæst i den nye sæson er landsholdsmålmand Kasper Schmeichel, der får besøg af Christensen og Bertelsen i sit eget hjem. 

Konceptet er fortsat, at Christensen tilbringer et helt døgn i selskab med gæsten, mens Mikael Bertelsen guider ham med fra kulissen. 

Forrige sæson skulle oprindeligt have rummet en udsendelse med Thomas Helmig, der forståeligt nok blev udskudt, da musikerens mistede sønnen Hugo Helmig på tragisk vis kort før premieren. Det er dog endnu uvist om programmet med Helmig bliver en del af den kommende sæson.

De resterende gæster har vi også til gode.  

Viaplay fortæller i en pressemeddelelse, at programmets første sæson var en af deres »absolut, største danske seersucceser« i 2022.

Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen kaldte første udsendelse af ‘All Exclusive’ for »den tænkende mands reality«.

‘All Exclusive’ sæson to får premiere til foråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af