David Harbour: »Det er på tide«, at ‘Stranger Things’ slutter

David Harbour: »Det er på tide«, at ‘Stranger Things’ slutter
'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Næste år kommer den femte og sidste sæson af Netflix’ flagskibsserie ‘Stranger Things’.

Finalen kommer utvivlsomt til at efterlade fans med et stort afsavn, men ifølge skuespiller David Harbour er det på tide, at serien slutter. Det fortæller han i et interview med Discussing Film.

»Det sjove er, at da jeg begyndte på showet, ville jeg aldrig have det til at slutte. Det er derfor, jeg elsker showet. Jeg synes, det er en fantastisk serie, selv hvis jeg ikke var med i den. Nu er vi næsten på ni års afstand af optagelserne til første sæson, og jeg synes, det er på tide at stoppe. Det kommer bestemt til at blive bittersødt. Det er trist«, siger Harbour og fortsætter:

»Men vi er også alle sammen vokset op. Det er på tide, at vi flyver fra reden og prøver andre projekter. Og på tide at lade Duffer-brødrene lave andre ting. De fyre er så talentfulde. Jeg glæder mig til at se, hvad de finder på næste gang. Så det er bittersødt, men bestemt på tide«.

Udover at alle skuespillerne er vokset op, spiller det nok også ind, at lønningerne på den sidste sæson har vokset sig kæmpestore, hvilket gør det enormt bekosteligt at fortsætte serien meget længere.

Duffer-brødrene har allerede flere ‘Stranger Things’-spinoffserier i støbeskeen. Men inden da gælder det den femte sæson, som forventes at få premiere i 2024. Optagelserne til den nye sæson går i gang til maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af