Har vi egentlig talt om, at Mads Mikkelsen er gjort yngre i den nye Indiana Jones-film?

Har vi egentlig talt om, at Mads Mikkelsen er gjort yngre i den nye Indiana Jones-film?
En ung udgave af Mads Mikkelsen i 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'. (Foto: Screenshot fra trailer)

Harrison Ford vender tilbage som sin verdensberømte eventyrarkæolog i den kommende ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’.

En del af optakten har fokuseret på, at den 80-årige skuespiller i en række scener vil blive digitalt forynget med den såkaldte deaging-teknologi.

Men har vi talt om, at samme teknologi også bruges på vor danske verdensstjerne Mads Mikkelsen?

Mikkelsen spiller den tidligere nazist Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), som nu arbejder for NASAs rumprojekt om at slå Sovjetunionen i kapløbet mod Månen, men som har sin helt egen dagsorden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som man kan få et glimt af både i den første trailer, der landede i december, og i den nye korte trailer, der fik premiere under nattens Super Bowl i USA, har Indiana Jones og Jürgen Voller en fortid sammen.

Og i disse glimt er det tydeligt, at det ikke er den aktuelle, 57-årige udgave af Mads Mikkelsen, vi ser, men en ligeledes digitalt forynget version. Han ligner lidt en Mikkelsen anno ‘En kort en lang’ fra 2001/’Elsker dig for evigt’ fra 2001 – dengang var han 36-37 år.

Det må være første gang, at Mads Mikkelsen bliver deaged – måske endda første gang den nybrydende teknologi bruges på en dansk skuespiller?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Harrison Ford har været meget imponeret over teknologien.

»Jeg elskede aldrig idéen, indtil jeg så, hvordan det blev opnået her. Hvilket er meget anderledes end hvordan det er blevet gjort i andre film, jeg har set. De har hvert et filmbillede, printet eller ej, af mig fra de seneste 40 års arbejde med Lucasfilm. Jeg kan spille en scene, og de gennemgår hver en fucking meter af film for at finde mig i de samme vinkler og lys. Det er bizart, og det virker, og det er mit ansigt«, har han sagt til The Hollywood Reporter.

‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ får premiere 29. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af