Jenna Ortega var på sammenbruddets rand under krævende ‘Wednesday’-optagelser

Jenna Ortega var på sammenbruddets rand under krævende ‘Wednesday’-optagelser
Jenna Ortega i 'Wednesday'. (Foto: Netflix)

Jenna Ortega er blevet en global stjerne efter sin hovedrollepræstation i Netflix-hitserien ‘Wednesday’.

Men det var ikke nogen dans på roser at portrættere den elskede karakter, fortalte Ortega til en Q&A i Hollywood tidligere på ugen. Det skriver Variety.

Skuespilleren skulle blandt andet lære at spille cello, at fægte, at tale tysk og sejle kano, hvilket lagde et enormt pres på Ortegas skuldre.

»Hver dag skulle jeg møde op på filmsættet to timer før tid, arbejde i 12-14 timer, og så tage hjem og tage en lektion over Zoom. Ellers ville jeg tage hjem til min lejlighed, hvor min cellolærer allerede stod og ventede på mig. Det var konstant. Hvis vi ikke havde optagelser på ugens sjette dag, kunne man lige presse en lektion ind«, siger Ortega.

Optagelserne fandt sted i Rumænien over otte måneder, og Ortega var allerede begyndt på cellolektioner i månederne op til. Men ‘Paint It Black’-cellosekvensen var særligt svær at mestre, fortæller hun.

»Jeg fik ingen søvn. Jeg hev mit hår ud. Min far fik så mange FaceTime-opkald fra mig, hvor jeg græd hysterisk«, siger Ortega.

Hun lægger vægt på, at hun gerne selv ville kunne spille cello så godt som muligt og udføre sine egne stunts, så det virkede troværdigt. Men det satte også ekstra pres på det unge stortalent.

»Undervejs begyndte vi at løbe tør for tid, fordi Wednesday er med i stort set alle scener. De var nødt til at bruge stuntpersoner eller cello-standins, hvis de ikke havde tid til at optage mig. Men jeg var meget opsat på at være så velforberedt som muligt, fordi jeg gerne ville have, at de brugte mig i scenerne. Det er så meget mere troværdigt, hvis man ser ens ansigt«.

Men det hårde arbejde må siges at have betalt sig. ‘Wednesday’ blev som bekendt en massiv succes, og er den tredje mest sete serie nogensinde på Netflix med over 1,2 milliarder sete timer i løbet af seriens første 26 dage på platformen.

Sæson to er blevet bekræftet, men det er endnu uvist, hvornår optagelserne går i gang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af