Keira Knightley opklarer berygtet seriemordersag i nervepirrende trailer til ’Boston Strangler’

Keira Knightley opklarer berygtet seriemordersag i nervepirrende trailer til ’Boston Strangler’
'Boston Strangler' (Foto: Hulu).

Keira Knightley kæmper mod systemet, mens hun er i hælene på en seriemorder i ’Boston Strangler’.

Krimithrilleren er baseret på virkelige hændelser i 1960’erne Boston, hvor en morder, der fik tilnavnet The Boston Strangler, kvalte kvinder i deres lejligheder.

Knightley spiller journalisten Loretta McLaughlin, der må trodse tidens sexisme og på egen risiko efterforske mordene, som hun var den første til at behandle som en seriemordersag.

Historien om hendes indsats i en af de mest berygtede kriminalsager i USA’s historie har indtil nu været overset, men bliver her fortalt for første gang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sammen med Knightleys McLaughlin står kollegaen Jean Cole (Carrie Coon), der også sætter sin sikkerhed på spil for at opklare sagen.

De to er egentlig ikke ansat til at opklare mord og bliver også holdt tilbage af deres chef, der ikke tror på deres sag.

Heldigvis giver de ikke op og forfølger sporene i hemmelighed.

Mordmysteriet er skrevet og instrueret af Matt Ruskin, der senest stod bag ’Crown Heights’, der også handler om en krimisag, mens Alessandro Nivola, David Dastmalchian, Morgan Spector og Chris Cooper fuldender rollelisten.

‘Boston Strangler’ kommer på Disney+ 17. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af