Armie Hammer-anklager var et chok for hans ekskone : »Jeg hørte om det samtidig med offentligheden«

Armie Hammer-anklager var et chok for hans ekskone : »Jeg hørte om det samtidig med offentligheden«
Armie Hammer og ekskonen Elizabeth Chambers. (Foto: David Livingston/Getty Images)

Forleden gav Armie Hammer sit første offentlige interview, siden han for to år siden blev anklaget for voldtægt, krænkelser og kannibalisme. 

Skuespilleren indrømmede, at han havde gjort følelsesmæssig skade på kvinder, men benægtede dog fysiske overgreb. Hammer fortalte desuden, at han selv var blevet misbrugt som 13-årig af en ungdomspræst, hvilket han forbandt til sit eget forvrængede forhold til sex. 

Nu fortæller Hammers ekskone Elizabeth Chambers, at hun i sin tid blev bekendt med eksmandens fortid på samme tid, som alle andre: 

»Jeg hørte om det samtidig med offentligheden. Jeg havde det sådan, ‘Der er ingen ord. What the fuck?’«, fortalte Chambers i forbindelse med et interview med Elle

Forinden havde Elizabeth Chambers og Armie Hammers ægteskab taget en ubehagelig drejning, der kulminerede, mens de var på Cayman-øerne under coronalockdown i 2020, hvor han efterlod hende med deres børn for selv at tage tilbage til USA og arbejde med genopbyggelsen af en vens hotel. 

Tidligere havde han fortalt til GQ, at nedlukningen fik ham til at føle sig som en ulv i en fælde, der ønskede at »tygge sin egen fod af«. I følge konens udtalelser til Elle var han dog mest bare meget »irriterende« at være i nærheden af.

»Han var den værste. Mit hjerte var knust i ni millioner stykker, og jeg kørte ham stadig til lufthavnen«, fortæller Chambers om hændelsen, der fik hende til at søge om skilsmisse.

Da flere kvinder anklagede Armie Hammer for at udtrykke ønsker om kannibalistisk sex og generel følelsesmæssig manipulation, havde parret været separeret i et halvt år. Efterfølgende flød Chambers indbakke over med beskeder fra kvinder, der forventede hendes reaktion på anklagerne, og ifølge hendes søsters udtalelser i samme Elle-artikel, forsøgte hun at imødekomme Armie Hammers ofre.

Chambers har ikke reageret på Hammers udtalelser i Airmail.

Armie Hammer og hans families historie blev sidste år skildret i dokumentarserien ‘House of Hammer’, der oprullede historien om, hvordan vold gik i arv i Hammer-dynastiet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af