Paris Hilton fortæller om sit dybt ubehagelige første møde med Harvey Weinstein

Paris Hilton fortæller om sit dybt ubehagelige første møde med Harvey Weinstein
Paris Hilton. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Harvey Weinstein afsoner i øjeblikket 39 år i fængsel, efter at være blevet dømt skyldig i en række sager om voldtægt, overgreb, chikane og misbrug.

Men nye vidnesbyrd om den forhenværende producermoguls overgreb bliver ved med at se dagens lys.

Senest har Paris Hilton i et interview med magasinet Glamour UK fortalt om sit første møde med Harvey Weinstein under Cannes-festivalen i 2000, da hun var kun 19 år gammel.

Hun anklager ham blandt andet for at groome hende og forfølge hende og råbe ad hende, fordi hun afviste hans tilnærmelser.

»Jeg var til frokost med min veninde, da han kom over til vores bord og sagde: ‘Åh, så du vil gerne være skuespiller?’ Jeg svarede: ‘Ja, jeg vil virkelig gerne være med i en film’«, siger Hilton og fortsætter:

»Jeg var teenager, så jeg var imponeret over ham. Jeg tænkte: ‘Åh gud, Harvey Weinstein er så sej!’. Han sagde: ‘Vi burde holde et møde. Du kan komme op på mit værelse og læse manuskripter’. Og jeg havde bare ikke lyst til at tage afsted, så jeg gjorde det aldrig«.

Hilton fortæller videre, at Harvey Weinstein angiveligt antastede hende dagen efter, hvor han var vært for en stor galla, som Hilton deltog i.

»Jeg gik på toilettet, og han fulgte efter mig. Han forsøgte at åbne døren og hamrede på døren. Jeg ville ikke åbne den. Jeg tænkte: ‘Jeg er i en bås, hvorfor vil du herind?’ Så jeg åbnede den ikke. Til sidst kom vagterne og førte ham væk, mens han råbte: ‘Det er min fest’. Jeg var skræmt og ude af mig selv«, fortæller hun.

Hilton siger desuden, at hun aldrig rigtigt fortalte nogen om oplevelsen, fordi alle var bange for ham på grund af hans magt i Hollywood: »Jeg havde ikke lyst til at fortælle om det, fordi jeg ikke havde lyst til, at folk blev sure på mig. Det var alment kendt. Folk vidste, at han var på den måde, men vendte det blinde øje til«.

I en mail til Variety afviser en repræsentant for Harvey Weinstein anklagerne: »Han har altid behandlet Paris Hilton med respekt og venlighed, og har altid tænkt, at de havde et varmt forhold. […] Desværre forsøger Paris Hilton at få andel i den nuværende nyhedscyklus ved at bruge hans navn i endnu en kreativ historie«.

Harvey Weinstein blev tidligere på ugen dømt til yderligere 16 års fængsel i tre sager om voldtægt. Han afsonede i forvejen en dom på 23 års fængsel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af