Se ‘South Park’ gøre vanvittigt grin med Prins Harry og Meghan Markle i ‘World Wide Privacy Tour’-afsnit

Se ‘South Park’ gøre vanvittigt grin med Prins Harry og Meghan Markle i ‘World Wide Privacy Tour’-afsnit
'World Wide Privacy Tour'-afsnittet af 'South Park'. (Foto: Comedy Central)

Lige som man måske håbede, at snakken om Prins Harry og Meghan Markle var ved at dø ud, stod komedieserien ‘South Park’ for nylig klar til at give deres besyv med på de immigrerede medlemmer af det britiske kongehus.

Hertugen og hertuginden af Sussex har i månedsvis trukket overskrifter med Netflix-dokumentaren ‘Harry & Meghan’, som Soundvenues anmelder kaldte »verdenshistoriens dyreste selfie«, og ikke mindst Harrys selvbiografi ‘Spare’ hvor han fortalte om alt fra sin første gang til en episode med sin forfrosne penis. 

Selvom de ikke bliver nævnt ved navn, var karikaturen dog ikke til at tage fejl af i et afsnit af animationsserien med titlen ‘Worldwide Privacy Tour’. 

I ‘South Park’-universet er det dog en rødhåret prins og en amerikansk-klingende prinsesse af Canada, der kommer på visit i den lille by for at få lov til at være i fred fra mediernes opmærksomhed. Som det er traditionen for canadiere i serien, ligner og taler Harry og Meghan-figurerne derfor som marionetdukker.

Man kan se et klip fra serien, hvor det fremgår, at Canadas »elskede dronning er død« et par måneder tilbage. Her gæster »prinsen og hans kone« ‘Good Morning Canada’, hvor de ankommer med store skilte med teksten: »stop med at kigge på os«, og »vi vil have vores privatliv«. 

Her er »prinsen« med for at tale om sin nye bog ‘Waagh’, der handler om hvor hårdt det har været at få alting serveret, med slet skjult reference til virkelighedens opsigtsvækkende selvbiografi. 

I den endnu grovere ende af skalaen konfronterer tv-værten prinsen med, at hans »Instagram-elskende bitch-kone« slet ikke vil have privatliv. Det kulminerer så med, at parret siger »til helvede med Canada« og drager ud for at finde et andet sted at være »normale mennesker«, hvorfor de ender i South Park.

I et teaser-klip fra afsnittet møder vi også ‘South Park’-drengene, der taler om det royale par: »Vi er ligeglade med en eller anden åndssvag prins og hans dumme kone«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af