Der var både friturestegt kylling og full on flirt på menuen, da Central Cee var på ‘Chicken Shop Date’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Central Cee og Amelia Dimoldenberg fører to nuggets mod hinanden med et »skål«.

Central Cee: »Det her er min drømmedate«.

Amelia Dimoldenberg: »Har du stadig commitment issues? For dem kan jeg hjælpe dig med«.

Sådan lyder den første ordudveksling på en date mellem Central Cee og Amelia Dimoldenberg, som skarpt refererer til Central Cees storhit ‘Commitment Issues’.

I denne uge er Central Cee nemlig den heldige gæst i det virale YouTube-fænomen ‘Chicken Shop Date’, som er skabt af den britiske komiker Amelia Dimoldenberg.

Og av, Amelia Dimoldenberg er dygtig til sit arbejde.

Så dygtig, at hun formår at fremprovokere en helt anden afslappet side af den ellers rimelig hårde, ansigtstatoverede rapper, når Central Cee åbner op omkring sit forhold til kærlighed.

Central Cee afslører blandt andet sin type af piger (de skifter med sæsonen), at han er single og at han endnu ikke har været forelsket.

Men egentlig er ens øjne klistret til skærmen, fordi der – udover friturestegt kylling – er full on flirt på menuen, når de to skiftevis sender smil og driller hinanden.

Central Cee har senest været aktuel med singlen ‘Me & You’ fra i år, som vi højst sandsynligt får at høre, når han gæster Roskilde Festival til sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af