‘The Flash’-buzzen tager fart: »En af de bedste superheltefilm nogensinde«

‘The Flash’-buzzen tager fart: »En af de bedste superheltefilm nogensinde«
Ezra Miller i 'The Flash'. (Foto: Warner)

Warner og D.C. har stået med et problem på hånden i form af deres kommende superfilm ‘The Flash’.

På den ene side har filmen kostet 200 millioner dollars at lave – hvilket er meget. På den anden side har hovedrolleindehaver Ezra Miller været indsvøbt i kontroverser det seneste år, fra anholdelser til optøjer. I august sidste år meddelte skuespilleren, at de (Miller identificerer sig som nonbinær) var gået i terapi for »komplekse mentale problemer«.

Men ud kommer filmen – andet var også svært at forestille sig med det prisskilt – og nu begynder hypen at blive bygget op, indefra.

DC’s nye chef James Gunn holdt sammen med sin makker Peter Safran i sidste uge et pressemøde, hvor han kom med en hel stribe opsigtsvækkende udtalelser. Heriblandt:

»Jeg vil sige her, at ‘The Flash’ nok er en af de bedste superheltefilm nogensinde lavet«.

Den udtalelse bakker én af filmens skuespillere, Kiersey Clemons, nu op om.

»På trods af alt havde vi nogle virkelig fantastiske optagelser, og vi lavede faktisk en virkelig fantastisk film. Jeg håber, at folk virkelig nyder filmen på trods af alle overskrifterne, for det, James sagde, er sandt. Jeg tror på, hvad han sagde, og jeg synes, det er helt korrekt«, siger hun til The Hollywood Reporter.

Den slags buzz-opbyggende ord er nok udmærket til at skabe et andet narrativ end Ezra Miller, men omvendt er det også temmelig risikabelt at sætte forventningerne højt op.

Men måske har Gunn og Clemens ret? ‘The Flash’, instrueret af ‘It’-instruktør Andy Muschietti, får dansk biografpremiere 14. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af