Titlerne på de to kommende ‘Billions’-spinoffs er så idiotiske, at det nærmer sig perfektion

Titlerne på de to kommende ‘Billions’-spinoffs er så idiotiske, at det nærmer sig perfektion
'Billions'. (Foto: Showtime)

Vi befinder os i en æra, hvor streamingtjenesterne, tv-kanalerne og filmselskaberne prøver at vride så meget ud af deres mest populære indhold som overhovedet muligt.

Case in point: Showtime arbejder på intet mindre end fire (!) spinoffs til ‘Billions’, serien der startede med alfakampen mellem Damian Lewis’ kapitalistkonge Bobby Axelrod og Paul Giamattis statsanklager Chuck Roades.

Serien har altid bevæget sig et sted på aksen ‘skamløst underholdende–smagløst vulgær’, og selvsamme sted kan man placere titlerne på to af de kommende spinoffs.

Den ene hedder nemlig ‘Millions’.

Og den anden hedder … kan du gætte det …?

‘Trillions’.

Det er jo cirka så dumt, at det også er helt perfekt.

The Wall Street Journal kan berette, at ‘Millions’ skal handle om en ung nytilkommer i finansverdenen, mens ‘Trillions’ skal foregå blandt de ultrarige og have en mere soap-agtig vinkel. Som Indiewire bemærker, er der ingen mennesker, der er bare tæt på at være trilliardærer, men hey … det kommer vel an på møntfoden!?

En tredje ‘Billions’-spinoff vil ifølge The Wall Street Journal fokusere på krypto, mens en fjerde potentiel serie skal foregå i London. Om de to sidstnævnte også bliver en realitet, vides ikke med sikkerhed endnu. Men må vi foreslå titlerne ‘Hundreds’ og ‘Thousands’?

Imens kører den originale ‘Billions’ også endnu. Sjette sæson så dagens lys for et års tid siden, mens premieredatoen på sæson 7 endnu ikke er offentliggjort.

‘Billions’ kan herhjemme ses på SkyShowtime.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af