’Wednesday’ kom i vejen for ‘You’-skaberes store planer for Jenna Ortega-comeback

’Wednesday’ kom i vejen for ‘You’-skaberes store planer for Jenna Ortega-comeback
Jenna Ortega i 'Wednesday'. (Foto: Netflix)

’Wednesday’-stjernen Jenna Ortega skulle have været med i fjerde sæson af morderserien ’You’, hvis det stod til seriens skabere.

Desværre måtte det unge stortalent takke nej til at vende tilbage til rollen som Ellie, da hun var optaget af et andet projekt, nemlig ‘Wednesday’ der senere viste sig at blive et af Netflix’ helt store seerhits.

»Vi ville bruge Ellie igen, og så hørte vi, ‘Åh, Jenna skal lave en eller anden serie’«, fortæller ‘You’-skaber Sera Gamble til Indiewire.

Der er dog kun opbakning til Ortega fra Sera, der har planer for hendes karakter Ellie Alves til eventuelle fremtidige sæsoner, hvis hun får tid: »Det har bare været så dejligt at se Jenna i år. Vi har idéer til Ellie, hvis der er plads til os i hendes kalender igen«.

I sæson to overlevede Ellie at være venner med den morderiske Joe Goldberg (Penn Badgley), og i sæson tre bliver hun nævnt, som én han stadig er i kontakt med, selvom han endnu engang har skiftet lokation og identitet. Døren står altså stadig åben for et comeback.

Man har jo lov at håbe, men det er ikke fordi der mangler projekter i det populære stjernefrøs kalender.

Ortega fortsætter både som Wednesday Addams i anden sæson af Netflix-hittet og som Tara Carpenter I ‘Scream VI’ opfølgeren til ’Scream’, der cementerede hende som Hollywoods store nye scream queen-talent.

I et interview med Teen Vogue fra 2019 udtrykte hun tæt tilknytning til karakteren og sagde, at hun håbede på at komme tilbage som Ellie i ’You’, og være en stærk og modstandsdygtig karakter overfor morderen Joe:

»Jeg vil bare have hende til at være en endnu større badass. Jeg vil ikke have, hun kommer tilbage og er vildt sårbar og trist. Vi må huske, at selvom folk synes Joe er charmerende, så er han ond. Han gør forfærdelige ting, og han slipper afsted med dem på grund af hans køn og race og position i samfundet«.

‘You’ er aktuel med fjerde sæson på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af