David Cronenberg-klassiker genoplives i serie-remake med Rachel Weisz – se traileren til ‘Dead Ringers’

David Cronenberg-klassiker genoplives i serie-remake med Rachel Weisz – se traileren til ‘Dead Ringers’
Rachel Weisz i 'Dead Ringers'. (Foto: Prime Video)

I 1988 skabte David Cronenberg et af sine hovedværker med ‘Dead Ringers’ – historien om to tvillingegynækologer, der langsomt smelter sammen, spillet mesterligt af Jeremy Irons.

Nu får fortællingen en overhaling i Amazon Prime Videos nye seriesatsning ‘Dead Ringers’, der har Rachel Weisz i dobbeltrollerne.

Den første lovende trailer er netop landet, og den afslører, at selve historien også har fået en overhaling. Denne gang handler det om at skabe liv ud af intet.

Men tvillingesøsterens dobbeltspil ser ud også til at indebære en del rænkesmederier og manipulationer, når de deler alt fra elskere til stoffer og begynder at lege gud.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Dead Ringers’-remaket er skabt og skrevet af Alice Birch, der også stod bag serieversionerne af ‘Normale mennesker’ og ‘Conversations With Friends’.

Cronenberg selv lader ikke til at være involveret i serien, men prisvindende instruktører som Sean Durkin (‘The Nest’) og Karyn Kusama (‘Destroyer’) er at finde bag kameraet.

Udover Weisz i hvad der ligner en særdeles potent dobbeltrolle, medvirker folk som Poppy Liu, Jennifer Ehle, Britne Oldford, Michael Chernus og Emily Meade.

‘Dead Ringers’ får premiere på Prime Video 21. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af