Du skal lægge mærke til denne helt specielle gæst i finaleafsnittet af ‘The Last of Us’

Du skal lægge mærke til denne helt specielle gæst i finaleafsnittet af ‘The Last of Us’
Abby i 'The Last of Us Part II'. (Foto: Naughty Dog/PlayStation)

Vær opmærksom på, at nyheden inkluderer spoilers for sæsonfinalen af ‘The Last of Us’!

Der har været små referencer i løbet af ‘The Last of Us’, som har peget mod ‘The Last of Us Part II’, altså det oprindelige spils efterfølger.

Det er ikke meget anderledes i sæsonfinalen af HBO Max-serien, men du skal være opmærksom, hvis du ikke vil gå glip af det, så nu hjælper vi dig lidt på vej med en omgang public service.

For Laura Bailey, der spiller den essentielle antiskurk Abby Anderson i spilefterfølgeren, dukker faktisk kortvarigt op i ‘Look for the Light’, som finaleafsnittet hedder.

Det finurlige easter egg sker i en af afsnittets markante scener, hvor Joel når frem til en operationsstue, hvor Ellie ligger klar.

Intet går som planlagt, men hvis vi lige lægger handlingen til side for et kort øjeblik, så er den spøjse detalje nemlig, at Bailey er en af sygeplejerskerne, hvis ansigt er gemt bag en maske.

Og som det ikke er nok, så har spillets skaber, Neil Druckmann, afsløret i seriens officielle podcast, at Bailey faktisk også var at finde i det oprindelige spil som – ja, du har måske gættet det – en af sygeplejerskerne på operationsstuen.

Tal lige om at fuldende en vej rundt i hele ‘The Last of Us’-afsnittet.

Det er ikke sidste gang, at vi ser noget til Abby – ‘The Last of Us’ er allerede blevet fornyet, så hun vil uden tvivl dukke op i sæson to, hvor hun spiller en særdeles afgørende rolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af