Jon Bernthal vender tilbage som voldsparat antihelt i kommende Marvel-serie

Jon Bernthal vender tilbage som voldsparat antihelt i kommende Marvel-serie
Jon Bernthal som Punisher i 'Daredevil' (Foto: Netflix)

Jon Bernthal vender tilbage som den voldsparate Marvel-helt Punisher i den kommende Disney+-serie ’Daredevil: Born Again’.

Det skriver Hollywood Reporter.

Bernthal spillede både karakteren med det borgerlige navn Frank Castle i Netflix-serierne ’Daredevil’ og ’The Punisher’, som endte da Marvel rykkede sin serieproduktion til Disney+.

Den nye serie holder også fast i to andre væsentlige elementer fra Netflix-tiden. Både Charlie Cox, der spiller Daredevil, og Vincent D’Onofrio, der spiller skurken Kingpin er også med i serien, der bliver et stort anlagt projekt i 18 afsnit.

I et interview med Hollywood Reporter fortæller Bernthal, at det er vigtigt for ham at blive ved med at dyrke Punishers barskhed:

»Jeg synes, at hvis der der bliver taget noget fra den karakter, gør man karakteren en bjørnetjeneste. Man gør enhver tidligere version af karakteren en bjørnetjeneste, og man gør alle de utrolige fans af karakteren en bjørnetjeneste. Den her karakter betyder så meget for folk i militæret. (…) Det handler ikke om hvorvidt man kan gøre det rigtigt, jeg er kun interesseret i at gøre det rigtigt«.

Punisher er en krigsveteran, og man må altså regne med, at karakterens rødder bliver behandlet ordentligt, så længe Bernthal skal lægge ansigt til.

Skaberduoen Matt Corman og Chris Ord, der senest lavede serien ’The Enemy Within’, står bag ’Daredevil: Born Again’, som forventes at lande i 2024.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af