’Scream 6’ med Jenna Ortega og Courtney Cox imponerer internationale kritikere– se den bloddryppende trailer

’Scream 6’ med Jenna Ortega og Courtney Cox imponerer internationale kritikere– se den bloddryppende trailer
'Scream 6' (Foto: SF Studios)

’Scream’-serien af gyserfilm får snart sit sjette medlem.

Og det lover skræmmende godt for ’Scream 6’, der har et cast med favoritter fra tidligere film som Courtney Cox og ikke mindst Jenna Ortega, der har lagt ansigt til nogle af de bedste horrorfilm fra de senere år med den femte ’Scream’ og ’X’.

De internationale kritikere har nemlig kastet masser af roser efter slasheren, der selvbevidst parodierer genrens troper og den dominerende franchise-tendens.

The Playlist giver den topkarakter. Indiewire kalder Courtney Cox’ journalist Gale Weathers, der bliver ved med at være så tæt på gysernes filminspirerede mord som muligt, er »en af de bedste menneskelige karakterer genren nogensinde har skabt«. Consequence siger at den »vender tilbage med en halvdød Ghostfaces ukuelige energi«.

De fire overlevende fra sidste film flytter til New York og starter på college. Men lige lidt hjælper det. Da Ghostface begynder at dræbe omkring dem, indser de, at de nu befinder sig i en franchise, og aldrig vil kunne undslippe den maskerede morder. Se traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Scream 6’ er instrueret af makkerparret  Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der også instruerede den seneste ’Scream’ sammen, ligesom manuskriptforfatterne James Vanderbilt og Guy Busick også går igen.

Udover Cox og Ortega består ensemblecastet af Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding og  Hayden Panettiere.

’Scream 6’ kan ses i biografen fra d. 30. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af