Tidligere barnestjerne leverede Oscar-showets mest magiske tale

Tidligere barnestjerne leverede Oscar-showets mest magiske tale
Ke Huy Quan med sin Oscar-pris for 'Everything Everywhere All at Once'. (Foto: Arturo Holmes/Getty Images)

Sådan holder man en takketale!

Ke Huy Quan var aftenens mest sikre vinder for sin birolle i ’Everything Everywhere All at Once’, men alligevel var hans takketale showets vel nok mest rørende øjeblik.

Ke Huy Quan var i 80’erne barnestjerne i ’Goonierne’ og ’Indiana Jones’, men siden har han primært arbejdet som stuntkordinator, mens de kødfulde roller har ladet vente på sig.

I The Daniels nu syvdobbelt Oscar-vindende film har han fået sit helt store comeback, og gennem hele awards-season har hans begejstring og taknemmelighed været smittende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter sejren leverede den 51-årige skuespiller så den perfekte blanding af ekstatisk entusiasme og smukke, ikke alt for ramblende ord. I tårer fortalte han om, hvordan han kom til USA som flygtning, og hvordan han er inkarnationen af den amerikanske drøm. Særlig tak sendte han til sin mor, der har ofret så meget for ham.

Et ægte Oscar-moment, og man forstår godt, at hverken presenter Ariana DeBose eller mange andre i salen kunne holde tårerne tilbage.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af