Dansk model får rolle i Prime Videos store fantasyserie

Dansk model får rolle i Prime Videos store fantasyserie
Maja Simonsen. (Foto: Stephane Cardinale/Getty Images)

Når anden sæson af Amazon Prime Videos store fantasy-satsning ‘The Wheel of Time’ blænder over skærmen, bliver det med en dansker i en markant rolle.

Det er netop blevet offentliggjort, at den danske model og skuespiller Maja Simonsen skal indtage rollen som Chiad, der også er en central figur i Robert Jordans bestseller-bogforlæg. Det skriver filmmediet Deadline.

Simonsen skal således spille over for stjerner som Rosamund Pike, der har hovedrollen i serien, samt Daniel Henney, Madeleine Madden, Marcus Rutherford og Zoë Robins.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er Simonsens første store rolle i Hollywood efter mindre birollepræstationer i film og serier som ‘The King’s Man’ og ‘Emily in Paris’.

‘The Wheel of Time’ udkom med første sæson i 2021, hvor den fik en positiv anmeldermodtagelse – også selvom den til tider kæmpede med at omsætte Jordans 14 bøger til en egal fortælling.

Soundvenues anmelder Alexander Grevy kvitterede med fire stjerner og skrev:

»’Wheel of Time’ har mange gode kvaliteter, men havde sæson 1 lænet sig mere direkte op ad den første bog i stedet for at skynde sig videre til fremtidige bøgers plottråde, havde det været en mere dybfølt og i sidste ende langt mere givende indgang til en ny stor flagskibsserie«.

Der er endnu ikke annonceret en officiel udgivelse dato for sæson to.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af