Disneys ‘Vaiana’ bliver til live-action-film med The Rock

Disneys ‘Vaiana’ bliver til live-action-film med The Rock
'Vaiana'. (Foto: Disney)

Live action-feberen raser hos Disney, der snart sender ‘Den lille havfrue’ i biograferne og ‘Peter Pan & Wendy’-remaket med Jude Law som Kaptajn Klo ud til streaming på Disney+.

Hvor vi indtil nu har været vant til, at ældre klassikere blev vækket til live med rigtige mennesker, annoncerer Disney nu (via Indiewire), at den animerede ‘Moana’ fra 2016 bliver lavet til en spillefilm. Den fik dansk premiere med titlen ‘Vaiana’ i 2017.

I ‘Vaiana’ lægger Dwayne Johnson stemme til havguden Maui, og han kunne meddele, at han også er del af den kommende version i en video fra en strand på Hawaii.

Selvom Johnson er en del af annonceringen, er det indtil videre kun bekræftet, at han skal medvirke som producer på filmen, og det samme skal Auli‘i Cravalho, der lagde stemme til hovedkarakteren Vaiana/Moana. Det er uvist, om det kommer til at være en direkte adaptation af animationsfilmen eller en udvikling af universet.

Der er endnu ikke offentliggjort navne på instruktør, manuskriptforfatter eller skuespillere. Det er heller ikke nogen kendt dato for, hvornår filmen går i produktion eller får premiere.

For nylig blev det annonceret, at ‘Aristocats’ bliver genindspillet med Questlove som instruktør. Derudover er der nye versioner af ‘Snehvide’ og ‘Lilo & Stitch’ på vej samt en ‘Løvernes Konge’-prequel med Barry Jenkins bag roret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af