Se første trailer til Disneys ‘Peter Pan & Wendy’ – med Jude Law som Kaptajn Klo

Se første trailer til Disneys ‘Peter Pan & Wendy’ – med Jude Law som Kaptajn Klo
'Peter Pan & Wendy'. (Foto: Disney)

Disney er langt fra færdige med at producere liveaction-remakes af deres animationsklassikere.

Det nyeste skud på stammen er en nyfortolkning af historien om Peter Pan, Wendy, Klokkeblomst og alle de andre på Ønskeøen.

Den første trailer til filmen er netop landet, og her får vi blandt andet første glimt af Jude Law i den ikoniske rolle som Kaptajn Klo. I titelrollerne ses de ubeskrevne skuespillerblade Ever Anderson og Alexander Molony.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom historien ser velkendt ud, åbenbarer traileren også et visuelt univers, der har instruktør David Lowerys umiskendelige særpræg.

Lowery har skabt sit navn med en række indiefilm som ‘A Ghost Story‘, ‘Ain’t Them Bodies Saint’ og ‘The Green Knight‘, og det skal blive spændende at se hans bud på en nyfortolkning af Disney-klassikeren.

Det er ikke første gang, at J.M. Barries bogklassiker vækkes til live som liveaction. Steven Spielbergs ‘Hook’ med Robin Williams som den voksne Pan og Dustin Hoffman som titelfiguren Klo er nok stadig det mest kendte eksempel.

‘Peter Pan & Wendy’ får premiere på Disney+ 28. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af