Hugh Grant fortæller, hvilken af karrierens film han fortryder mest

Hugh Grant fortæller, hvilken af karrierens film han fortryder mest
Hugh Grant. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Hugh Grant er i øjeblikket aktuel i den uimodståeligt charmerende fantasyfilm ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’. Og det betyder selvfølgelig, at han i disse dage gæster massevis af talkshows.

Forleden lagde Grant vejen forbi James Cordens ‘The Late Late Show’ sammen med Chris Pine, og her blev den britiske skuespiller lokket til at sætte navn på den film i karrieren, han fortryder mest. Det skriver Deadline.

Det skete under et spil »Spill Your Guts or Fill Your Guts«, hvor Grant fik valget mellem at udvælge den film, han allerhelst ville fjerne fra sit CV, eller spise et stykke af shepherd’s pie med mayonnaise og orme.

Grant jokede, at han i »årtier har specialiseret sig i at være dårlig«, men havde alligevel svært ved at sætte navn på en film af respekt for hans kollegaer.

Valget faldt i sidste ende på tv-filmen ‘The Lady and the Highwayman’ fra 1988, som han beskrev som en stor fejl:

»Jeg spiller en landevejsrøver. Det er meningen, at jeg skal være sexet«, fortæller Grant. Det lykkedes dog ikke helt: »Lavt budget, dårlig paryk, dårlig hat. Jeg ligner Deputy Dawg«.

»Når jeg er anspændt, ryger min stemme to oktaver op. Deputy Dawg ville flyve ud af træerne, når der kom en hestevogn forbi, og sige: ‘Gør holdt og aflever jeres ejendele’«.

Filmen hører heldigvis til en af de mindre sete i Grants karriere, der tæller klassikere som ‘Notting Hill’, ‘Love Actually’ og ‘Fire bryllupper og en begravelse’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af