Millie Bobby Brown er forlovet

Millie Bobby Brown er forlovet
Millie Bobby Brown. (Foto: Taylor Hill/ Film Magic)

Der måtte et Taylor Swift-inspireret citat til, da Millie Bobby Brown i går delte et billede, der har fået offentligheden til at fejre hendes forlovelse.

På sin Instagram poserer den 19-årige ‘Stranger Things’-stjerne sammen med kæresten Jake Bongiovi med en ring om fingeren.

»I’ve loved you three summers, now, honey I want them all«, skriver hun i opslagets caption med reference til Taylor Swifts sang ‘Lover’. Bobby Brown har endnu ikke bekræftet forlovelsen til medierne.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den tætte ‘Stranger Things-medspiller og ven Noah Schnapp var dog hurtig til at lykønske på Instagram, hvor han også delte nyheden med teksten »min bedste ven er forlovet« i en story på sin egen profil. Stjerner som ‘Enola Holmes’-medspiller Sam Claflin samt Paris Hilton ønsker også tillykke.

Millie Bobby Brown brød igennem som kun 12-årig i Netflix-rollen som Eleven i ‘Stranger Things’, senere har hun haft hovedrollen i streaminggigantens to Sherlock Holmes-spinoffs om lillesøsterdetektiven ‘Enola Holmes’.

Bobby Brown har dannet par med den 20-årige Bongiovi, der er søn af musiker Jon Bon Jovi , siden 2021, hvor de eftersigende mødte hinanden gennem Instagram.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af