Se den episke trailer til ny ‘The Hunger Games’-film

Se den episke trailer til ny ‘The Hunger Games’-film
Rachel Zegler og Tom Blyth i 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'. (Foto: Murray Close)

‘The Hunger Games’-franchisen vender snart tilbage til det store lærred.

Filmstudiet Lionsgate har løftet sløret for den første trailer til den ventede prequelfilm ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes’, der får premiere i efteråret.

Filmen udspiller sig mere en et halvt århundrede før begivenhederne i de oprindelige ‘The Hunger Games’-film. Denne gælder det den tiende udgave af turneringen, hvor de oprindelige film udspillede sig omkring den 74. udgave.

I ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ spiller Rachel Zegler (‘West Side Story’) en af de unge deltagere i den titulære overlevelsesturnering. Med vejledning fra 18-årige Coriolanus Snow (spillet af Tom Blyth) skal hun forsøge at klare sig gennem turneringen.

Men intet går som planlagt. Arrangørerne har nemlig planer om at gøre denne udgave af The Hunger Games til den første tv-transmitterede massebegivenhed, hvilket stiller helt nye krav til deltagerne, der skal udtænke en mediestrategi for at vinde seernes gunst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten finder man desuden folk som Viola Davis, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Jason Schwartzman og Fionnula Flanagan.

Filmen instrueres af Francis Lawrence, der også stod bag ‘Catching Fire’ og de to ‘Mockingjay’-film i den oprindelige ‘The Hunger Games’-filmserie.

‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ får premiere 16. november.

.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af