‘The White Lotus’-stjerne undskylder efter anklager om sexchikane

‘The White Lotus’-stjerne undskylder efter anklager om sexchikane
'The White Lotus' sæson 2. (Foto: HBO Max)

Tidligere på ugen kom det frem, at det ikke var gået helt så gnidningsfrist, som først antydet, da ‘The White Lotus’-skuespilleren F. Murray Abraham sidste år forlod Apple´ TV+-serien ‘Mythic Quest’ i utide.

En række kilder fortalte, at han var blevet fyret for seksuelt krænkende adfærd. Det har nu fået Abraham til selv at kommentere situationen i en pressemeddelelse (via Deadline):

»Dette er en oprigtig og dybfølt undskyldning. Det har aldrig været min hensigt at fornærme nogen. Jeg fortalte jokes, intet mere, som fornærmede nogle af mine kollegaer, og derfor har jeg mistet et fantastisk arbejde med herlige mennesker«, siger Abraham og fortsætter:

»Jeg er vokset i min forståelse af denne oplevelse, og jeg håber, at de vil tilgive mig«.

Da det først blev annonceret, at skuespilleren forlod serien, var det dog med noget andre toner fra seriens skaber:

»Det er en skam ikke at have Murray med i denne sæson. Men vi anerkender, at (seriekarakteren, red.) C.W. er en elsket karakter og åbenlyst en kæmpe del af serien. Så vi har sørget for, at vi har en virkelig passende hyldest til ham. Vi adresserer det helt sikkert på en stor måde«, fortalte seriens skaber McElhenney til Variety i november sidste år.

I sæson tre af ‘Mythic Quest’ døde F. Murray Abrahams karakter således i første afsnit, hvor han tog sit eget liv ved at køre ud over en klippe i bil, som reaktion på en terminal sygdomsdiagnose.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af