Casper Christensen skyder straffespark på Kasper Schmeichel i traileren til det nye ‘All Exclusive’

Casper Christensen skyder straffespark på Kasper Schmeichel i traileren til det nye ‘All Exclusive’
Casper Christensen og Mikael Bertelsen i 'All Exclusive'. (Foto: Viaplay)

Kasper Schmeichel, Paprika Steen, Ulrich Thomsen og Thomas Helmig er gæsterne i anden runde af Casper Christensen og Mikael Bertelsens omdiskuterede interviewprogram ‘All Exclusive’.

I programmet tilbringer gæsten 24 timer med Casper Christensen et lækkert øde sted – som en sydeuropæisk villa eller en svensk herregård – mens Bertelsen agerer interviewcoach, chauffør og tjener.

Første ombæring, hvor Iben Hjejle, Medina, Sofie Linde og Helle Thorning-Schmidt var de prominente besøgende, fik en del kritik, og det skal blive spændende at se, hvordan de nye møder falder ud.

I traileren er der antydninger af akavede øjeblikke med Paprika Steen samt et særligt ømt moment, hvor Casper Christensen – der tydeligvis ikke er den fødte fodboldspiller – skal forsøge at score på Danmarks landsholdsmålmand Kasper Schmeichel.

Som Frank Hvam tilsyneladende forveksler med farmand Peter i en videohilsen. Flot, Frank.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye sæson ‘All Exclusive’ får premiere på Viaplay 25. maj, og programmet med Schmeichel (Kasper!) er det første.

Senere kommer den udsendelse med Thomas Helmig, som egentlig skulle have været konceptets allerførste sidste år, men som blev udskudt i kølvandet på sønnen Hugo Helmigs tragiske død.

Trods kritikken har ‘All Exclusive’ været en stor seersucces for Viaplay.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af