Emma Watson har ikke lavet en film i fire år: »Jeg var ikke særligt glad«

Emma Watson har ikke lavet en film i fire år: »Jeg var ikke særligt glad«
Emma Watson. (Foto: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

‘Harry Potter’-stjernen Emma Watson har ikke medvirket i en film siden ‘Little Women’ fra 2019, og det er der en grund til, siger hun til Financial Times.

»Jeg var ikke særligt glad, hvis jeg er helt ærlig«, fortæller hun og fortsætter:

»Jeg tror, jeg følte mig buret lidt inde. Det, jeg synes var virkeligt hårdt, var at gå ud og sælge noget, som jeg i virkeligheden ikke havde særligt meget kontrol over«.

‘Little Women’ blev en kritikerrost succes med stor Oscar-opmærksomhed og et cast, der også talte Florence Pugh, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet og Laura Dern. Forinden havde Watson hovedrollen i ‘Skønheden og udyret’ fra 2017, hvilket også krævede en stor presseaktivitet.

»At stå foran en film, mens journalister kan stå og spørge: ‘Hvordan passer det her overens med dine holdninger?’. Det var meget svært at være ansigtet og talspersonen for ting, som jeg ikke var involveret i processen bag«, forklarer hun.

»Jeg blev holdt til regnskab på en måde, som jeg begyndte at synes var meget frustrerende, fordi jeg ikke havde en stemme. Jeg havde ikke noget at skulle have sagt. Og jeg begyndte at indse, at jeg kun havde lyst til at stå foran ting, hvor hvis nogen ville kritisere mig for det, kunne jeg sige – på en måde som ikke fik mig til at hade mig selv – ‘Ja, jeg lavede en fejl. Det var min beslutning. Jeg skulle have gjort det bedre«, fortsætter skuespilleren.

Watson er ikke færdig med at spille skuespil og skal optage en film næste år.

»Jeg elsker det, jeg laver. Det handler om at finde en måde at gøre det på, hvor jeg ikke er nødt til at dele mig selv i forskellige ansigter og mennesker. Og jeg har bare ikke lyst til at gå i robottilstand længere«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af