Emma Watson overvejede at forlade ‘Harry Potter’ efter den femte film

Emma Watson overvejede at forlade ‘Harry Potter’ efter den femte film
Emma Watson i 'Harry Potter and the Goblet of Fire'. (Foto: PR)

Lørdag den 1. januar lander den længe ventede ‘Harry Potter’-reunion på danske HBO Max, men i udlandet har man allerede fået en smagsprøve på affæren, der har titlen ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’.

Et par af de mere bemærkelsesværdige citater fra eventen kommer fra Emma Watson og instruktør David Yates (som stod bag film nr. 5, 6, 7 og 8). Det skriver Movieweb.

Ifølge Yates overvejede Watson simpelthen at forlade franchisen efter den femte film, ‘Order of the Phoenix’, og selv siger Hermione-skuespilleren:

»Jeg tror, at jeg var bange. Jeg ved ikke, om du nogensinde har følt, at du nåede til et afgørende punkt, hvor du fik en følelse af, ‘Det her er for evigt nu’. Det var omkring ‘Order of the Phoenix’, hvor det hele begyndte at blive meget intenst for os alle. Berømmelsen var virkelig sunket ind – på en vild måde«.

Watson fortæller dog også, at det ikke blev nødvendigt for nogen at overtale hende til at blive. Den beslutning nåede hun i sidste ende selv frem til på baggrund af den store fankærlighed.

Interessant nok vaklede ‘Ron’-kollegaen Rupert Grint ditto omkring samme tid i franchiseforløbet:

Cinemablend rapporterer, at Grint under reunionen blandt andet siger, at han »gik med samme tanker som Emma om, hvordan mit liv ville se ud, hvis jeg sagde farvel og tak«.

Der skal herfra lyde et hjertens tak for, at ingen af castmedlemmerne sprang overbord før tæppefald på ‘The Deathly Hallows Part II’.

‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ kan ses på HBO Max fra 1. januar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af