Se den magiske trailer til ‘Harry Potter’-genforeningen på HBO Max

Se den magiske trailer til ‘Harry Potter’-genforeningen på HBO Max
Emma Watson, Daniel Radcliffe og Rupert Grint i 'Harry Potter'-filmene. (Foto: PR)

Den 1. januar gentager HBO Max succesen fra deres storhypede ‘Friends: The Reunion’-special, når de byder på genforeningen af personerne fra et andet højtelsket fiktionsunivers.

Er du fan af J.K. Rowlings magiske troldmandsverden, har du nok allerede hørt om ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’. I det nye program samles holdet bag de elskede filmatiseringer for første gang, siden ‘Harry Potter og dødsregalierne – del 2’ fik premiere i 2011.

Som optakt til den snarlige premiere har HBO Max nu delt en fuldgyldig trailer til det ventede genforeningsshow.

Her ser vi blandt andet de tre hovedrolleindehavere Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson i kærlig samtale og omfavnelse. Vi hører også Radcliffe fortælle om, at han bange for, at det mest meningsfulde i deres liv var overstået med den sidste film – hvilket han lykkeligvis fandt ud af, ikke var tilfældet.

Traileren viser også interviewbidder med blandt andre Helena Bonham Carter, Gary Oldman, Ralph Fiennes og Matthew Lewis samt behind-the-scenes-optagelser fra filmene.

Se det hele herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af