Florence Pugh blev mødt af modstand, da hun sagde ja til Marvel-rolle

Florence Pugh blev mødt af modstand, da hun sagde ja til Marvel-rolle
Scarlett Johansson og Florence Pugh i 'Black Widow'. (Foto: Marvel)

Florence Pugh fik sit store gennembrud i anerkendte independent-film som ‘Lady Macbeth’ og ‘Midsommar’.

Og netop derfor mødte hun uventet modstand, da hun trådte ind på den mainstreamfeltet med sin rolle i Marvel-filmen ‘Black Widow’.

Det fortæller hun Time:

»Så mange mennesker i indiefilmverdenen var virkelig sure på mig. De var sådan: ‘Skønt, nu er hun væk forevigt’, og jeg er sådan: ‘Nej, jeg arbejder lige så hårdt, som jeg altid har gjort. Jeg har altid lavet den ene film lige efter den anden. Folk ser dem bare nu’. Du er nødt til at være lidt mere organiseret med din tid«, fortæller den 27-årige skuespilstjerne.

Pugh slog bredt igennem i 2019 med roller i både Ari Asters solskinsgyser ‘Midsommar’ og Greta Gerwigs periodedrama ‘Little Women’, og samme år var det meningen, at Scarlett Johanson skulle give faklen som den titulære antihelt i ‘Black Widow’ videre til den unge skuespiller, men på grund af corona-pandemien blev filmen udskudt til 2021.

Siden da har Pugh balanceret rollen som Black Widow i Disney+-serien ‘Hawkeye’ og den kommende Marvel-film ‘Thunderbolts’, der kommer i 2024, med mindre projekter som ‘A Good Person’ af ekspartneren Zach Braff.

Dertil kommer lige to af 2023’s mest imødesete film: Denis Villeneuves ‘Dune: Del 2’ og Christopher Nolans ‘Oppenheimer’.

Om samarbejdet med Villeneuve på ‘Dune’-fortsættelsen fortæller hun Time, at han er et »bizart, skørt, kreativt geni«, der er i stand til at få sci fi-verdenen fra det boglige forlæg op på den store skærm.

‘Oppenheimer’ kan ses i biografen fra den 20. juli. Dune: Part Two’ kan ses i biografen fra den 1. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af