John David Washington skal redde verden fra ond kunstig intelligens i første trailer til ‘Rogue One’-instruktørs store sci-fi-brag

John David Washington skal redde verden fra ond kunstig intelligens i første trailer til ‘Rogue One’-instruktørs store sci-fi-brag
John David Washington i 'The Creator'. (Foto: PR)

Kunstig intelligens er i rivende udvikling i disse måneder, hvor blandt andet ChatGPT og Microsofts chatbot Bing har set dagens lys.

Dommedagsscenarierne er således også rykket et skridt tættere på virkeligheden (man skal bare læse lidt af New York Times’ virale interview med førnævnte Bing Chatbot, før det begynder at løbe én koldt ned af ryggen).

I den nye Hollywood-storfilm bliver AI-forskrækkelsen taget til yderste ekstrem. Her er verden truet af en ond kunstig intelligens, som har brugt atomvåben mod menneskeheden.

John David Washington spiller menneskenes sidste håb, Joshua – en tidligere elitesoldat, der får til opgave at opspore skaberen af den kunstige intelligens, som har udviklet et våben, der kan sætte en stopper for krigen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Våbnet viser sig dog at være et barn, hvilket udfordrer Joshuas moralske kompas.

Udover Washington medvirker Ken Watanabe, Gemma Chan, Allison Janney og Sturgill Simpson.

‘The Creator’ er instrueret af Gareth Edwards, der senest stod bag den roste Star Wars-film ‘Rogue One’. Han har blandt andet allieret sig med ‘The Batman’ og ‘Dune’-fotografen Greig Fraser, der står for de bjergtagende billeder.

‘The Creator’ får amerikansk biografpremiere 29. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af