Se første klip fra ‘Exit’ sæson tre – med rige svin i frit fald

Se første klip fra ‘Exit’ sæson tre – med rige svin i frit fald
'Exit' sæson tre. (Foto: DR)

Hvordan ender man i et dødeligt fald på vej mod jorden, når man tilhører den absolut rigeste del af befolkningen?

Det bliver der lovet svar på i den ventede tredje sæson af den norske ‘Exit’, hvis fortælling fra Oslos finanselite blev et stort hit – både i hjemlandet, men også i Danmark.

DR har offentliggjort de første to minutter af den kommende sæson, som man kan se her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men en næsten ‘Skam’-agtig voice over om Greta Thunberg og kapitalisme, lader det i den kommende sæson til at være den 50-årige Jeppe (Jon Øigarden), der i centrum.

Faldet lader til at få mindre fatalt udfald end først lovet, selvom det til gengæld står skidt til hos Adam (Simon J. Berger), der skriger fra overvågningsoptagelsen af en fængselscelle. Det ser heller ikke kønt ud for Henrik (Tobias Santelmann), som i sæson to blev fanget i aids-panik efter besøg hos en sexarbejder i Mozambique. Værst står det muligvis til hos Adams hustru Hermine (Agnes Kittelsen), der er godt i gang med at klippe sin finger af med en havesaks.

Tredje sæson fik premiere i Norge i starten af marts, hvor den generelt fik en pæn modtagelse hos anmelderne – med enkelte kritiske røster i blandt.

Soundvenues anmelder David Madsen var også positivt stemt over for anden sæson, der havde premiere i 2021.

Han tildelte serien fire stjerner og opsummerede: »Som en god socialdemokratisk fortælling er ’Exit’ mere forarget, end den er fascineret af samfundets ypperste elite. Anden sæson giver mere af det samme, men også forfriskende plads til et par af psykopaternes glemte trofækoner og hushjælp«.

‘Exit’ sæson 3 lander på DRTV 16. juni, hvor man også kan se de to første sæsoner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af