Se Wes Andersons take på ‘Star Wars’ i A.I.-skabt trailer, der splitter internettet

Se Wes Andersons take på ‘Star Wars’ i A.I.-skabt trailer, der splitter internettet
'The Galactic Menagerie'. (Foto: Screenshot YouTube)

Internettet bliver ved med at producere musik, videoklip og tekstbidder ved at fodre dessiner til kunstig intelligens, og en genkendelig instruktør som Wes Anderson er åbenbart et nemt offer at kopiere stilen fra. Selvom det ikke er alle, der er vilde med, at hans stil bliver brugt til at lave ‘Star Wars’-trailere.

Hans klassiske farve-paletter, omhyggelige præsentationer af udstyr og tilfredstillende symmetri er ikke til at overse i videoen uploadet af Curious Refuge, der også byder på klassiske Anderson-skuespillere som Timothée Chamalet, Scarlett Johansson, Willem Dafoe og Owen Wilson, der slutter traileren af med et klassisk »wow« under Darth Vader-hjelmen. Se traileren til den fiktive film ‘The Galactic Menagerie’ her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blandt de begejstrede Twitterbrugere skrev @JBufford3: »Det holder fuldstændigt, og jeg ville se det. Så godt«.

Der kan dog også findes mere skeptiske røster på Twitter. @doctorbaixue skrev »Du tog det charmerende og unikke fra både ‘Star Wars’ og Wes Anderson med det her AI-lort. Tillykke«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af