Amy Schumer forlod ‘Barbie’-projekt tidligt på grund af konflikt

Amy Schumer forlod ‘Barbie’-projekt tidligt på grund af konflikt
Amy Schumer. (Foto: Jemal Countess/Getty Images for Peabody Awards)

Selvom der stadig er over en måned til den ventede ‘Barbie’ med Greta Gerwig som instruktør får premiere, er filmen og ikke mindst dens hovedrolleduo hypet i en sådan grad, at det er svært at forestille sig andre i rollerne.

Men filmprojektet har mange år på bagen, og før Greta Gerwig overtog projektet, havde Amy Schumer takket ja til hovedrollen som Barbie og var ovenikøbet medforfatter på manuskriptet. Det var i 2016, hvor hun dog forlod projektet efter et par måneder.

Dengang blev det forklaret med en skemakonflikt, men nu fortæller komikeren, at det skyldtes problemer med retningen for projektet. Det delte Schumer som gæst hos ‘Watch What Happens Live with Andy Cohen’.

»Jeg kan slet ikke vente med at se filmen, den ser fantastisk ud. Jeg tror vi sagde, det var skemakonflikter, ja, det var det vi sagde. (…) Det var egentlig bare kreative forskelligheder«, lød det fra Schumer.

Hun har tidligere fortalt, at det var hendes oprindelige vision for filmen, at Barbie skulle smides ud fra Barbieland, fordi hun ikke var perfekt nok. Hun er dog investeret i den retning, som projektet er gået i efterfølgende.

»Du ved, der er et nyt hold bag det, og det ser meget feministisk og sejt ud, så ja, jeg skal se den film«, fortalte hun videre, hvorefter hun medgiver, at den version af filmen, hun var ombord på »ikke var feministisk og cool«.

I 2022 fortalte Amy Schumer The Hollywood Reporter, at filmstudiet ikke var med på hendes ide, hvorfor hun takkede nej. »De ville ikke gøre det, som jeg ville gøre det, den eneste måde, jeg var interesseret i at gøre det«.

Margot Robbie blev castet i hovedrollen som Barbie i 2019. Den kommende films specifikke plot er stadig omgærdet af en vis mystik, men lader til at handle om, at dukkekarakteren forsøger at bryde ud fra Barbieland.

‘Barbie’ får premiere 20. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af