Margot Robbie gav Ryan Gosling gaver »fra Barbie til Ken« hver dag under ‘Barbie’-optagelser

Margot Robbie gav Ryan Gosling gaver »fra Barbie til Ken« hver dag under ‘Barbie’-optagelser
'Barbie'. (Foto: Warner Bros.)

Ryan Gosling modtog lyserøde gaver fra ‘Barbie’-medstjernen Margot Robbie hver dag, mens de optog filmen, der både inspirerer memes og rosende ord fra Will Ferrell.

Der var tale om en daglig »pink gave med en pink sløjfe«, og de var allesammen var »strandrelaterede«, fortæller Gosling i Vogues store forsidehistiorie om filmen, hvor han spiller Barbies kæreste Ken. Her beskriver han pakkernes indhold, der alle var »fra Barbie til Ken«:

»(…) Halskæder med muslingeskaller eller et skilt, hvor der står ‘Pray for surf’. Fordi Kens job er bare ‘strand’. Jeg har aldrig rigtigt fundet ud af, hvad det betyder, men jeg følte, at hun prøvede at hjælpe Ken med at forstå gennem de her gaver, som hun gav«.

Robbie, der har hovedrollen som den stereotypiske og ikoniske Barbie, kæmpede med at finde ud af, hvem hendes egen karakter var og fik hjælp af instruktøren Greta Gerwig, der anbefalede en episode af podcasten ‘This American Life’ om en kvinde, der ikke ved, hvordan man ser indad.

»Du ved, hvordan du har en stemme i dit hoved hele tiden? Den her kvinde, hun har ikke den stemme i sit hoved«, fortæller Robbie.

Desuden hjalp det ‘Babylon’-stjernen at tænke på Barbie-dukkens anatomi, der ikke involverer kønsorganer:

»Hun er seksualiseret. Men hun bør aldrig være sexet. Folk kan projicere sex over på hende. Ja, hun kan have en kort nederdel på, men fordi det er sjovt og lyserødt. Ikke fordi hun ville have dig til at se hendes bagdel«, siger den 32-årige skuespiller.

‘Barbie’ kan ses i biografen fra den 20. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af