Aquas ‘Barbie Girl’ er alligevel med i ‘Barbie’-filmen – men i en version, du aldrig har hørt før

Aquas ‘Barbie Girl’ er alligevel med i ‘Barbie’-filmen – men i en version, du aldrig har hørt før
Ice Spice og Nicki Minaj i musikvideoen til 'Princess Diana'. (Foto: PR)

Det vakte opsigt, da det kom frem, at Aquas ‘Barbie Girl’ ikke skulle være med i Greta Gerwigs stærkt imødesete storfilm ‘Barbie’.

Det førte til spekulationer om, at Mattel stadig var imod Aquas verdenshit om firmaets dukke. Da sangen udkom, mente Mattel simpelthen, at den vovede tekst skadede Barbies image.

Nu er sløret imidlertid blevet løftet for det enormt stjernespækkede soundtrack, der tæller folk som Dua Lipa, Charli XCX, Haim, The Kid Laroi, Lizzo og Tame Impala.

Her fremgår det, at ingen ringere end Nicki Minaj og Ice Spice, der senest var aktuelle sammen på ‘Princess Diana’, teamer op på en ny version af Aqua-hittet lavet i samarbejde med det danske band. Det skriver blandt andet Uproxx.

Man kan høre en kort bid af den nye version af sangen til sidst i den nye trailer til ‘Barbie’, der får premiere i biograferne 20. juli med Margot Robbie og Ryan Gosling i hovedrollerne.

Det er dog Dua Lipa, der har hovedrollen på soundtracket. Popstjernen medvirker i filmen og har desuden stået for sangen ‘Dance the Night’, som netop er udkommet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af