But why? Kommende ‘Barbie’-film må klare sig uden Aqua

But why? Kommende ‘Barbie’-film må klare sig uden Aqua
Margot Robbie som Barbie. (Foto: Warner Bros.)

Hvis jeg siger Barbie, hvilken sang tænker du så på?

Okay, det var en meget kedelig leg, for alle – alle – kender jo Aquas verdenshit om plastikdukken, der lever sit bedste liv. ‘Barbie Girl’, der udkom i 1997, har over en milliard visninger på YouTube.

Man skulle altså tro, at der var ret gode chancer for, at Greta Gerwigs kommende ‘Barbie’-film på den ene eller anden måde ville inkorporere Aqua-sangen. Men nej, sådan forholder det sig ikke.

Hos Variety fortæller Lene Nystrøms manager, Ulrich Møller-Jørgensen, nemlig, at ‘Barbie Girl’ ikke kommer til at være med i den stjernespækkede film, hvor Margot Robbie spiller den titulære dukke – Ryan Gosling, Will Ferrell, Kate McKinnon og mange andre kendte ansigter er også med.

Aqua-sangerens manager afslører ikke, hvorfor sangen ikke vil være med i ‘Barbie’, og Warner Bros., der står bag den nye film, vil heller ikke udtale sig.

Men, som Variety påpeger, så har der før været ondt blod mellem Aqua og firmaet Mattel, der laver Barbie-dukkerne.

I sin tid følte Mattel nemlig, at ‘Barbie Girl’-teksten var lige vovet nok, og at sangen skadede Barbie-dukkens image. Mattel havde åbenbart ikke intentioner om, at Barbie skulle rode sig ud i noget som helst »hanky panky« (som René Dif jo synger om) med Ken.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af