Greta Gerwigs ’Barbie’-film bliver mere og mere stjernespækket – nu også med Will Ferrell

Greta Gerwigs ’Barbie’-film bliver mere og mere stjernespækket – nu også med Will Ferrell
Will Ferrell i 'Anchorman'. (Foto: PR)

Rollelisten til live-action-film-udgaven af ‘Barbie’ bliver vildere og vildere. Først droppede Amy Schumer ud for at blive erstattet af Margot Robbie. Dernæst fandt de deres Ken i ingen ringere end Ryan Gosling.

Nu lyder det så fra The Hollywood Reporter, at Will Ferrell også er med i folden. Han skal efter sigende spille direktør for et legetøjsfirma, måske Mattel?

Det kunne lade til, at ’Barbie’ dermed får et meta-element a la LEGO-filmene, hvor Will Ferrell spillede skurken Lord Business, som i virkeligheden var far til drengen, hvis fantasi manifesterede filmenes handling.

Det er dog ikke til at vide, om ’Barbie’ kommer til at tage den helt derud, da der endnu ikke er afsløret noget af plottet.

Filmen er skrevet af superduoen Greta Gerwig og Noah Baumbach og instrueres af Gerwig, der har imponeret med ‘Lady Bird’ og ‘Little Women’, selv, så der er lagt i ovnen til mere end bare en halvanden times version af musikvideoen til ’Barbie Girl’.

Også navne som Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey og America Ferrera er på rollelisten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af