Bekræftet: Greta Gerwig skal instruere Margot Robbies ‘Barbie’-film

Bekræftet: Greta Gerwig skal instruere Margot Robbies ‘Barbie’-film
Margot Robbie. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Med den fremragende coming of age-film ‘Lady Bird’ og det historiske drama ‘Little Women’ har Greta Gerwig etableret sig som en af Hollywoods største instruktører.

Nu er stjerneskuddet klar med sit næste projekt, som længe har været rygtedes. Gerwig skal nemlig instruere Margot Robbie i titelrollen i Warner Bros. komediefilm ‘Barbie’, der handler om den ikoniske dukke.

Gerwig har længe været tilknyttet som manuskriptforfatter på projektet sammen med sin partner, instruktøren Noah Baumbach (‘Marriage Story’), men det er altså først nu, at hendes rolle som instruktør er bekræftet.

Robbie kom til at afsløre Gerwigs medvirken i et interview med britisk Vogue tidligere på måneden:

»Folk hører ‘Barbie’ og tænker: ‘Jeg ved, hvordan den film kommer til at se ud’. Men når de hører, at det er Greta Gerwig, som skriver og instruerer den, siger de: ‘Åh, måske ved jeg det slet ikke’«.

Der er endnu få detaljer om plottet, men der er ingen tvivl om, at det stjernespækkede projekt nok skal blive spændende at følge med så stærke kreative kræfter ved roret.

Filmen forventes at få premiere i 2023. Lige nu arbejder Greta Gerwig på Noah Baumbachs Netflix-film ‘White Noise’, hvor hun spiller den ene hovedrolle over for Adam Driver.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af