Vi glæder os endnu mere til ‘Barbie’-filmen efter ny lovprisning fra Will Ferrell

Vi glæder os endnu mere til ‘Barbie’-filmen efter ny lovprisning fra Will Ferrell
Margot Robbie som Barbie. (Foto: Warner Bros.)

Blot et eneste billedglimt fra Greta Gerwigs kommende Barbie-film fik internettet til at eksplodere

Den ventede film har Ryan Gosling og Margot Robbie i hovedrollerne som Barbie og Ken og er eftersigende en satirisk hyldest til universet omkring verdens nok mest berømte dukke. 

Der er endnu ikke givet mange detaljer om filmen fra hverken hovedrollerne, instruktøren eller medforfatter Noah Baumbach. Dog har Will Ferrell nu delt nye detaljer om ‘Barbie’-filmen, hvor han spiller en topchef i Mattel. 

I et interview med The Wall Street Journal lagde Ferrell ikke låg på sin begejstring og hyldede filmens udtryk, som det »ultimative eksempel på finkultur og lavkultur«. 

»Det er en kærlig homage til brandet, og på samme tid kunne den ikke være mere satirisk«, har Ferrell udtalt om filmen. At dømme på hans begejstring er det svært ikke at få endnu højere forventninger:

»Det er bare en fantastisk kommentar på det mandlige patriarkat og kvinder i samfundet, og hvorfor Barbie bliver kritiseret, og samtidig hvorfor hver en lille pige stadig gerne vil lege med Barbie. Mand, da jeg læste det, var jeg sådan, ‘Det her er fantastisk’«, lyder det i interviewet.  

Om sin egen karakter fortæller han desuden, at cheftypen nok er lidt problematisk. På kryptisk vis gav Ferrell desuden hints om, at hans rolle muligvis overrasker undervejs:  

»Jeg får lov til at spille Mattels CEO og være den fyr, som bare er ufølsom, men også mærkelig og så… ikke for at spoile noget, men… Det er i hvert fald, det jeg er oppe at køre over«, fortalte skuespilleren. 

‘Barbie’-filmen står til amerikansk premiere 21. juli 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af