Se første billede af Ryan Gosling som Ken i ‘Barbie’-film med Margot Robbie

Se første billede af Ryan Gosling som Ken i ‘Barbie’-film med Margot Robbie
Ryan Gosling til Oscar-ceremonien i 2017 (Foto: Kevin Winter/Getty Images))

En af årets mest uforudsigelige film må næsten være Greta Gerwigs kommende ‘Barbie’-filmatisering med Margot Robbie i titelrollen og Ryan Gosling som Ken.

Plottet er hemmeligholdt, men vi har allerede fået det første billede af Robbies karakter. Nu er turen så kommet til første billede af Ryan Gosling i rollen som Ken, der har fået afbleget hår, optegnet sixpack og sit helt eget undertøjsmærke.

Filmen lyder måske som en kreativ krampetrækning, men ser man på kræfterne bag kameraet, finder man et kunstnerisk A-hold: Greta Gerwig, der fik stor instruktørsucces med ‘Lady Bird’ og ‘Little Women’, instruerer. Hun har skrevet manuskriptet med sin partner, instruktøren Noah Baumbach (‘Marriage Story’).

Noget tyder altså på, at Gerwig og co. har noget helt særligt i vente til os.

Rollelisten er også i top: Udover Robbie og Gosling medvirker blandt andre Will Ferrell, Michael Cera, Kate McKinnon, Simu Liu, Issa Rae, Emma Mackey (‘Sex Education’) og Emerald Fennell (‘Promising Young Woman’).

Filmen forventes at få premiere 21. juli 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af