‘Barbie’s uheldige dukkesøstre har traumer og kolera i SNL-sketch med Ana de Armas

‘Barbie’s uheldige dukkesøstre har traumer og kolera i SNL-sketch med Ana de Armas
Ana de Armas i SNL-sketchen 'American Girl Doll Movie Trailer'. (Foto: screenshot fra YouTube)

Alle har hørt om Greta Gerwigs kommende film om den celebre dukke ‘Barbie’, men da Ana de Armas i weekenden gæstede Saturday Night Live, vakte holdet en kendt amerikansk dukke med en mindre heldig skæbne til live.

Som en spoof på ‘Barbie’-filmen bød SNL-holdet på traileren til en mindre poppet film om dukkeserien American Girl Dolls.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De yngre og mere børneformede dukker har rødder i amerikansk historie, hvilket i trailerens univers betyder, at de er plaget af traumer og fortidssygdomme som kolera.

Her fortæller en voice-over, at »ikke alle dukker bor i et drømmehus. Nogle er større, yngre, mere triste – nogle dukker er American Girls«. De hænger ud på et børnehjem, da de alle er forældreløse.

Ana de Armas spiller den traumatiserede mexicanske dukke Josefina, der med et tomt blik fortæller om at have begravet sin mor. Det er dog intet sammenlignet med dukken Addy (Ego Nwodim), der er en bortløben slave og skeptisk over for de andre dukker.

Både Addy og Josefina er baseret på virkelige dukker, hvor der følger en bog med dukkens historiske baggrund med.

‘American Girl’-dukkerne sætter sig for at rejse til den moderne verden i en gammeldags hestevogn, ligesom ‘Barbie’ i Gerwigs film lader til at rejse fra Barbieland til Real World i en sportsvogn.

Fortællingen i ‘American Dolls’-sketchen ender mere fatalt, end man må håbe, det er tilfældet med Barbie.

‘Barbie’ får premiere 20. juli, hvor man blandt andet kan se Dua Lipa i sin første filmrolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af