Se Margot Robbie og Ryan Gosling i første trailer til den stærkt imødesete ‘Barbie’

Se Margot Robbie og Ryan Gosling i første trailer til den stærkt imødesete ‘Barbie’
Ryan Gosling og Margot Robbie i 'Barbie'. (Foto: PR)

For en håndfuld år siden var der næppe nogen, der ville have troet, at en film om Barbie ville blive en af årets mest ventede.

Men når Greta Gerwig er i instruktørstolen med et manuskript af hende selv og samarbejdspartner Noah Baumbach, er forventningerne i top.

Efter den første teaser for filmen, der snarere var en hyldest til ‘Rumrejsen år 2001’, har vi nu fået den første egentlige trailer til ‘Barbie’ med Margot Robbie i titelrollen og Ryan Gosling som Ken.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren viser karaktergalleriet, der desuden tæller folk som Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrera, Issa Rae, Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, Nicola Coughlan og Emerald Fennell.

Og så giver den første fingerpeg om handlingen, når Barbie lader til at finde ud af, at der er mere til verden end bare lyserød plastik. Hun sætter sig således for at rejse afsted mod »den virkelige verden«.

Greta Gerwig har tidligere fortalt, at hun frygtede for sin karriere, da hun kastede sig over ‘Barbie’-filmatiseringen:

»Det var skrækindjagende. Der er noget over at starte et sted, hvor alt er muligt. Det føltes som vertigo at begynde at skrive den. Hvor begynder man overhovedet? Hvad skal være historien?«, fortalte Gerwig i Dua Lipas podcast ‘At Your Service’.

‘Barbie’ får premiere herhjemme 20. juli 2023. Will Ferrell, der spiller med i filmen, har allerede lovprist projektet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af