‘Black Panther 2’-skuespiller benægter musikers anklager om seksuelle overgreb

‘Black Panther 2’-skuespiller benægter musikers anklager om seksuelle overgreb
Tenoch Huerta i 'Black Panther: Wakanda Forever'. (Foto: Marvel Studios)

Den mexicanske musiker María Elena Ríos har anklaget ‘Black Panther 2’-skuespilleren Tenoch Huerta for at være en »seksuel krænker«, der har udsat hende for »følelsesmæssigt misbrug«.

Huerta har været hurtig til at benægte alle anklager via sin Instagram, hvor han understreger, at hans forhold til Ríos var baseret på samtykke. Det skriver Variety.

»For omkring et år siden datede jeg Elena i flere måneder. Det var hele tiden helt frivilligt, hvilket utallige andre kan bevidne. Og hele vejen igennem var det et kærligt, varmt og gensidigt støttende forhold. Men efter det sluttede, begyndte Elena at fordreje vores interaktioner både privat og over for grupper af fælles venner«, skriver Huerta og fortsætter:

»For et par måneder siden engagerede jeg derfor et juridisk forsvar til at tage de nødvendige skridt for at beskytte mit omdømme og tilbagevise disse uansvarlige og falske beskyldninger, som kan forårsage stor skade. Selvom jeg på ingen måde er perfekt, ved jeg, at disse beskyldninger simpelthen er usande. Og selvom jeg altid vil arbejde på at forbedre mig, er jeg nødt til at bestride påstande, der er både falske og krænkende«.

Tenoch Huerta gjorde sin debut i Marvel-regi som skurken Namor i ‘Black Panther: Wakanda Forever‘. Det er uvist, om hans karakter vender tilbage i andre film i MCU. Marvel har endnu ikke udtalt sig om anklagerne.

I sit oprindelige opslag skrev Ríos blandt andet, at det var »svært at tale om det følelsesmæssige misbrug og magtmisbruget fra en seksuel krænker, som er elsket over hele verden for at spille en karakter i en film som Tenoch Huerta«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af