Casper Christensen deler coke-anekdote om Robert Pattinson i nyt ‘All Exclusive’

Casper Christensen deler coke-anekdote om Robert Pattinson i nyt ‘All Exclusive’
Casper Christensen og Paprika Steen i 'All Exclusive'. (Foto: Viaplay)

Paprika Steen er gæsten i det nye afsnit af Casper Christensen og Mikael Bertelsens alternative talkshow ‘All Exclusive’, der har premiere på Viaplay i dag.

I programmet bryder Bertelsen ind i Steen og Christensens samtale med et sæt kort med kendisser, der sætter en kulørt samtale i gang mellem vært og gæst.

På ét af kortene er Robert Pattinson, ‘Twilight’-stjernen, som blev indie-darling og dernæst Batman – og overall er en af de mest respekterede skuespillere i verden lige nu.

Og ham har Casper Christensen selvfølgelig mødt.

Christensen har i lange perioder haft sin gang i Los Angeles, hvor han har forsøgt at få et gennembrud, brændt penge af på det legendariske Chateau Marmont, har arbejdet sammen med Sacha Baron Cohen og senest instrueret komedien ‘Robots’.

Og her, fortæller han Paprika Steen, mens hun trækker kortene frem, har han mødt en række af klodens største stjerner.

»Jeg har mødt Johnny Depp, hvor han var ude at spise med Paul McCartney, og jeg har mødt Lady Gaga på chateauet«, siger han, før Paprika Steen når til Robert Pattinson i kortbunken.

»Okay, der har jeg en fed historie«, starter Casper Christensen.

»Jeg er til en fest, og så … vi er 20 mennesker i køkkenet, han står derovre, og jeg står der. Så kommer der et par russere med et afbrækket sidespejl fra en bil ind. På det spejl er der sådan et bjerg coke. Så snakker de med ham, og så kan jeg se, at de nok går ud og tager coke. Og så er jeg rigtigt interesseret i at tage coke«, fortæller komikeren.

»Og så får jeg øjenkontakt med ham (Robert Pattinson, red.) og gør sådan her (peger på sig selv, mens han gør forhåbningsfulde øjne): ‘Må jeg komme med?’. Og så gør han sådan her (Casper Christensen ryster langsomt på hovedet for at vise Pattinsons afvisning, før han griner). Jeg måtte ikke komme med!«.

Ingen coke i den omgang til Casper Christensen, der i dag har lagt sit liv om, så stofferne er røget ud til fordel for religion.

‘All Exclusive’ kan ses på Viaplay.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af