Jenna Ortega teaser mere gys, mørke og mindre romantik i ‘Wednesday’ sæson to

Jenna Ortega teaser mere gys, mørke og mindre romantik i ‘Wednesday’ sæson to
Jenna Ortega i 'Wednesday'. (Foto: Netflix)

Jenna Ortega er ved et udvikle sig til et stort horrorikon med roller i ‘Scream’-franchisen og A24s hypede indie-slashere ‘X’ og ‘Pearl’, og nu kan hun afsløre, at Netflix-serien ‘Wednesday’s næste sæson også kommer til at skrue op for uhyggen.

I et Actors on Actors interview for Variety udspørger Ortega og Fanning hinanden om deres karrierer, og ikke mindst ‘Wednesday’, som Ortega afslører går i en »meget modigere« og »mørk« retning i næste sæson.

»Jeg tror, vi har lyst til at læne os længere ind i seriens gyseraspekt, fordi det er så letbenet, og jeg synes, at i en serie som den her med vampyrer og varulve og superkræfter, skal man ikke tage sig selv for serøst«, fortæller den 20-årige skuespiller, der også er producer på anden del af ‘Wednesday’.

Ortega afslører, at det bliver på bekostning af karakterens kærlighedsliv: »Jeg tror, vi dropper enhver romantisk interesse for Wednesday, hvilket er rigtig fedt«.

Ortega har før udtrykt sin begejstring for den mindre romantiske drejning i et interview med ‘Wednesday’-medstjernen Emma Myers for MTV:

»Nu hvor Tyler er ude af billedet, føler jeg, hun er færdig med drenge i et stykke tid«, siger Ortega om Wednesdays ene kærlighedsinteresse og fortsætter med en anden:

»Jeg føler, hende og Xavier er på vej til et sikkert sted. Jeg tror, der er en mulighed der for et virkeligt sødt, platonisk forhold, for jeg synes ikke, det bliver vist ofte nok, mænd og kvinder i sikre platoniske forhold, der ikke bliver romantiske og bare er ægte næsten søskendeagtige forhold. Jeg synes, det ville være vidunderligt at se mellem hende og Xavier«

I Variety-interviewet fortæller Fanning desuden en foruroligende anekdote om sit arbejde med den danske instruktør Nicolas Winding Refn på den blodige ‘The Neon Demon’:

»Der er et skud i begyndelsen af filmen, hvor jeg spiller død ,og jeg har kontaktlinser på, og jeg har aldrig tabt en stirrekonkurrence nogensinde. Men så lavede jeg det take med Nic Refn, som er instruktøren, og som laver virkelig lange skud. Jeg tror, det varede 11 minutter og mine øjne var åbne hele tiden, og lysene var så kraftige, at de smeltede mine kontaktlinser ud over mine øjne. De brændte fast i mine øjne, fordi jeg holdt dem åbne så længe«.

»Gjorde det ondt?«, spørger Ortega og Fanning svarer:

»Det gjorde det ikke. Det var mærkeligt, fordi jeg forlod settet og tænkte, ‘jeg kan ikke se’. Jeg troede jeg var blevet blind«.

Fanning fortæller, at hun heldigvis endte med at kunne fjerne linserne, og at hendes øjne havde det fint.

Vi ved endnu ikke hvornår vi kan forvente ‘Wednesday’ sæson to på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af