Jenna Ortega er blevet mobbeoffer i Hollywoods aktuelle storkrise

Jenna Ortega er blevet mobbeoffer i Hollywoods aktuelle storkrise
Jenna Ortega. (Foto: Vivien Killilea/Getty Images for IMDb)

Det var ikke ligetil for Jenna Ortega at spille Wednesday Addams.

Den unge stjerne fra Netflix-hittet ‘Wednesday’ har fortalt om seriens ekstremt udmattende optagelser, men også at hun flere gange var med til at ændre sine replikker, fordi hun ikke følte de matchede hendes karakter.

»Der var tidspunkter på settet, hvor jeg endda blev uprofessionel på en måde, hvor jeg bare begyndte at ændre replikker«, fortalte skuespilleren i podcasten Armchair Expert with Dax Shepard tilbage i marts. Hun fortalte også om forbløffede manuskriptforfattere, som hun måtte gennemgå hele redigerede scener med.

De udtalelser er tilsyneladende faldet mange manuskriptforfattere for brystet. I hvert fald er Ortega nu blevet en ufrivillig karakter i den omfattende strejke blandt Hollywoods manuskriptforfattere, der foregår lige nu. Det skriver The Hollywood Reporter.

Mens mange af forfatternes skilte har vakt opsigt ved at være velskrevne og sjove, er et med påskriften »Uden forfattere ville Jenna Ortega ikke have noget at forbedre« ikke faldet i god jord hos alle, siden det blev spottet af Variety.

»Jenna Ortega har bare at være tilbage fra New York til hendes eftermiddagsvagt ved strejken«, skrev Nick Adams, der skriver for ‘Bojack Horseman’ på Twitter.

»At omskrive er at skrive! Ses ved strejken, Jenna!«, lød det fra Karen Joseph Adcock, der skriver for ‘The Bear’.

Selvom det lige nu er maunskriptforfatterne, der kæmper for fair vilkår i en presset industri, er sympatien dog landet hos den unge skuespiller i dette tilfælde. Mange kritiserer de pågældende manuskriptforfattere for at lade storkonflikten gå ud over den 20-årige stjerne, hvis udtalelser er flere måneder gamle og ikke direkte forbundet til strejken.

Manuskriptforfatternes strejke har indtil videre sat store produktioner som ‘Stranger Things’ på pause og lammet arbejdet på late night-talkshows som Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel og Stephen Colbert.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af