Se Pilou Asbæk over for John Cena og Jackie Chan i traileren til ‘Hidden Strike’

Se Pilou Asbæk over for John Cena og Jackie Chan i traileren til ‘Hidden Strike’
Pilou Asbæk i 'Hidden Strike'. (Foto: Screenshot fra trailer)

Helt tilbage i 2018 fortalte Pilou Asbæk Soundvenue om, at han var med i en ny film med Jackie Chan.

Han berettede ærligt om, hvordan Mads Mikkelsen og Roland Møller først havde fået buddet, men da de takkede nej (Møller skulle lave ‘Valhalla’), gik den til Asbæk.

»Men altså, Roland har jo altid gået i mine fodspor, så det er jo også sundt for mig at gå i hans fodspor! Og jeg har skrevet til ham, at han er gået glip af en hulens masse penge!«, sagde han drilsk og grinende i interviewet.

Nu fem år efter er filmen endelig på vej. Den hedder ‘Hidden Strike’, og traileren er netop landet, hvor man kan gå en forsmag på den danske stjerne i rollen som skurk over for legenden Chan og ‘Peacemaker’-stjernen John Cena:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chan og Cena skal i filmen stoppe en oliekrig i en nær fremtid efter en fatal eksplosion, og Asbæk træder i karakter som bad guy med replikken: »It’s not personal«.

Pilou Asbæk har de seneste år spillet flere excentriske skurke i internationale film, fra ‘Overlord’ til ‘Samaritan’, ‘Outside the Wire’ og selvfølgelig ‘Game of Thrones’.

Det vides endnu ikke, om filmen får dansk biografpremiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af