‘Terminator’-stjerne er med i det kommende ‘Stranger Things’

‘Terminator’-stjerne er med i det kommende ‘Stranger Things’
Linda Hamilton i 'Terminator: Dark Fate'.

Med den verserende strejke blandt de amerikanske manuskriptforfattere vides det endnu ikke, hvornår den allersidste sæson ‘Stranger Things’ ankommer.

Duffer-brødrene har nemlig udtalt, at man ikke vil indspille serien, hvis showrunnere og manusforfattere ikke kan være til stede.

Til gengæld kan vi nu glæde os over en spændende nytilføjelse i castet: Nemlig Linda Hamilton, der er bedst kendt for sin rolle som Sara Connor i ‘Terminator’-franchisen.

Castingen blev annonceret ved et stort Netflix-event lørdag aften og er godt i tråd med seriens revival af 80’ernes stjerner, som særligt Winona Ryder har nydt godt af. ‘Stranger Things’ har også tidligere refereret direkte til ‘Terminator’.

Hamilton tilslutter sig et cast, som generelt er blevet temmelig velbetalt som følge af seriens massive succes. Hun har de seneste år især gjort sig bemærket i serien ‘Resident Alien’.

Planen er stadig, at den nye sæson ‘Stranger Things’ får premiere engang næste år.

Netflix har desuden allerede en animeret ‘Stranger Things’-spinoff i støbeskeen, men det vides endnu ikke, hvad den vil handle om.

Det vil næppe blive den eneste spinoff af det overnaturlige teenage-univers. Selvom ‘Stranger Things’ snart slutter, slipper Netflix nok ikke sin guldfugl så let.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af