‘The White Lotus’-skaber er åben over for prequelserie med Jennifer Coolidge

‘The White Lotus’-skaber er åben over for prequelserie med Jennifer Coolidge
Jennifer Coolidge i 'The White Lotus' sæson 2. (Foto: HBO Max)

Mike White er allerede i gang med at lægge planer om, hvordan han kan udvide ‘The White Lotus’-franchisen så meget som muligt.

For nyligt teasede han således en all-star-sæson, hvor skuespillere fra de enkelte antologi-sæsoner forenes.

Og nu har han åbnet døren på klem for en prequelserie med Jennifer Coolidges karakter Tanya McQuoid, der indtil slutningen på sæson to var den eneste gennemgående karakter i franchisen.

Under en pressekonference i Sydney fortalte White og Coolidge om, at de allerede har haft samtaler om at lave en prequelserie om Tanya – med brug af digitale foryngelseseffekter. Det skriver Deadline.

»Jeg tror absolut, at det er muligt. Vi talte lige om det. Det er en sjov idé og at gøre Jennifer 20 år yngre ville også være sjovt. Jeg tror, Jennifer tænker: ‘Jep, lad os gøre det!’«, udtalte White.

I samme ombæring jokede Coolidge, at serien i så fald skulle udspille sig i Australien, hvilket White ikke var afvisende over for:

»Min drøm er at ramme hvert kontinent, og det her er jo dybest set sit eget kontinent. Vi er på en måde nødt til at komme til Australien, hvis vi fortsætter. Det ville være utroligt sjovt. Og der er åbenlyst også en kæmpemæssig samling af talent her, og de smukke landskaber fornægter sig ikke. Det føles som om, det passer på alle parametre«.

Mike White arbejder i øjeblikket på tredje sæson af antologi-hitserien, der dog er blevet forsinket grundet forfatterstrejken i Hollywood.

Han har dog tidligere løftet sløret for, at den næste sæson vil foregå i Asien, samt hvad vi kan forvente os i forhold til sæsonens tematik:

»Den første sæson satte fokus på penge, den anden sæson satte fokus på sex. Jeg tror, at den tredje sæson skal være et satirisk og morsomt kig på død, østlige religioner og spiritualitet. Det føles som om, det kunne være et rigt bagtæppe for en runde mere på White Lotus«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af