Tom Holland annoncerer et års pause fra skuespillet efter opslidende rolle i ventet thriller

Tom Holland annoncerer et års pause fra skuespillet efter opslidende rolle i ventet thriller
Tom Holland. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Tom Holland kommer til at bruge det næste år på at holde pause fra skuespillet. Det fortæller han i et videointerview med mediet Extra.

Årsagen er hans opslidende hovedrolle i den imødesete miniserie ‘The Crowded Room’, der får premiere på Apple TV+ denne uge.

Krimithrilleren omhandler Danny Sullivan (Holland), der bliver anholdt i 1979 grundet hans indblanding i et skyderi i Rockefeller Center i New York, og siden afhørt, hvilket blotlægger hans skrøbelige psyke. Serien er baseret på den virkelige historie om Billy Milligan, der led af identitetsspaltning.

»Det var en hård tid. Vi udforskede bestemte følelser, som jeg aldrig har været i kontakt med før. Oven i det var jeg også producer på serien, og var nødt til at håndtere de daglige problemer, som opstår på ethvert filmset. Det tilføjede en ekstra grad af pres«, fortæller Holland og fortsætter:

»Jeg er ikke uvant med hårdt arbejde. Jeg har levet efter ideen om, at hårdt arbejde er godt arbejde. Men så igen, serien nedbrød mig. Det kom så vidt, at jeg havde så meget brug for en pause, at jeg forsvandt ned til Mexico i en uge og lå på stranden og holdt lav profil«.

»Jeg tager nu et års pause, hvilket bestemt skyldes, hvor vanskelig serien var. Jeg er spændt på at se, hvordan den bliver modtaget. Jeg har en fornemmelse af, at vores hårde arbejde ikke har været forgæves«

Tom Holland fortæller, at rollen påvirkede ham i udpræget grad i hans privatliv:

»Jeg så mig selv som karakteren i mit privatliv. Jeg kan huske, at jeg havde et sammenbrud derhjemme og tænkte: ‘Jeg må kronrage mit hoved. Jeg er nødt til at kronrage mit hoved, for jeg er nødt til at skille mig af med karakteren’. Jeg besluttede mig for ikke at gøre det, fordi vi var halvvejs gennem oplevelser… Men det var ulig noget andet, jeg har oplevet før«.

‘The Crowded Room’ er skabt af Akiva Goldsman, der vandt en Oscar for manuskriptet til ‘A Beautiful Mind’.

Serien instrueres af de anerkendte filmskabere Kornél Mundruczó (‘Pieces of a Woman’), Brady Corbet (‘Vox Lux’), Mona Fastvold (‘The World to Come’) og Alan Taylor (‘Game of Thrones’).

På rollelisten finder man desuden stjerner som Amanda Seyfried, Will Chase, Sasha Lane og Emmy Rossum.

Den første trailer til serien viser da også en side af Tom Holland, man aldrig har set før.

‘The Crowded Room’ får premiere på Apple TV+ 9. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af